ripple kopen

De eerste stap om Ripple XRP’s of digitale XRP’s te kopen, zoals ze ook worden genoemd, is door een account te openen bij een gelicentieerde online exchange, geld op je account te storten, Ripple te selecteren op de marktorderlijst en tenslotte te verifiëren en valideren dat Ripple is geweest Als je nu geen tijd hebt om dit hele bericht te lezen, vind je hieronder een eenvoudige, supereenvoudige handleiding in 5 stappen over het kopen van ripple voor beginners.

Het eerste dat u hoeft te doen, is een geaccrediteerde online exchange zoeken waar u uw geld kunt investeren in de ripple-markt. Open vervolgens een account bij die uitwisseling, financier uw account met geld dat is verkregen via beveiligde offline financieringsbronnen en bezoek vervolgens de Ripple Marketplace om te zoeken naar beschikbare openstaande transacties. U kunt alle beschikbare orders in uw handelsgebied bekijken.

Op dit punt is het absoluut noodzakelijk dat u begrijpt wat digitale valuta zijn.

Digitale valuta zijn niet zoals traditioneel geld, zoals Amerikaanse dollars, dat u fysiek in uw hand kunt houden. Deze valuta’s worden door niets gedekt, net als Ripple. Daarom is het belangrijk dat u uzelf informeert over digitale valuta’s wanneer u voor het eerst besluit te gaan investeren in Ripple.

De volgende stap om te investeren in de ripple-markt is het selecteren van de valuta waarin u wilt investeren. Dit heet uw indexportefeuille. Een indexportefeuille is gewoon een verzameling van diverse of waardevolle digitale valuta’s die elkaar aanvullen op zowel de lange- als de korte termijnaspecten van uw beleggingsportefeuille. U bent met andere woorden op zoek naar een complete beleggingsportefeuille die dient als diversificatie voor uw totale portefeuille. Zodra u de valuta heeft bepaald waarin u wilt investeren, is het nu tijd om uw account in te stellen en aan de slag te gaan.

Als het gaat om het opzetten van uw investeringsplan, zijn er een paar verschillende routes die u kunt nemen.

Ten eerste kunt u ervoor kiezen om via een online makelaar te gaan. Als u het juiste onderzoek heeft gedaan en een gerenommeerde online makelaar heeft gekozen, kunnen zij u helpen bij het opstellen van een investeringsplan. Ze kunnen u ook adviseren en u voorbeelden laten zien van andere beleggingen die mogelijk geschikter zijn voor uw specifieke langetermijn- en kortetermijndoelen. Online brokers brengen geen extra kosten in rekening met betrekking tot dit soort accounts, maar u moet wel een vergoeding betalen als u ervoor kiest om via een online broker te handelen. Deze vergoeding is meestal lager dan bij een traditionele makelaar, dus als het uw doel is om in verschillende valuta’s te gaan beleggen, is dit misschien de beste manier om te gaan.

Een andere beschikbare optie is via een uitwisseling. Wanneer u via een online makelaar gaat, heeft u waarschijnlijk een uitwisselingsplatform tot uw beschikking. Een beurs kan u een selectie van valuta’s aanbieden en u ook toestaan om tussen verschillende paren te kopen en verkopen. Er zijn echter enkele nadelen aan het gebruik van een centrale. Als uw makelaar geen ruiloptie heeft, moet u mogelijk via een andere makelaar gaan, of moet u mogelijk een onafhankelijke beurs krijgen om zelf valuta’s te kopen en verkopen.

Als u ervoor kiest om via een uitwisseling te gaan, kunt u op twee manieren gaan: via een uitwisseling in Amerikaanse dollars of via een etoro-platform. Etoro heeft een interne omruilservice, maar u moet hun platform gebruiken om valuta te kopen – u kunt dit niet rechtstreeks vanaf hun website doen. Om valuta te kopen, moet u een etoro-website bezoeken waar u een account aanmaakt. Zodra u uw account heeft ingesteld, kunt u het proces doorlopen om geld in uw Ripple-portemonnee te storten.

Klik hier voor meer informatie https://www.bitcoinmeester.nl/

Recommended Posts