auto tuning

Auto afstemmen is eigenlijk de interne modificatie van een voertuig om het voor een andere reeks doel te optimaliseren. Meestal is dit hogere prestaties, krachtigere motor of dynamische prestaties, maar soms kunnen zelfs auto’s worden gewijzigd om een betere brandstofefficiëntie te geven, of een soepeler algehele respons. De interne modificatie staat bekend als het afstemmen van een auto, omdat alle tuningwijzigingen in de auto worden uitgevoerd. Het afstemmen van een auto is erg duur, vooral als je het met de hand doet en ook heel riskant ook, als je niet weet wat je doet.

Nieuwe vooruitgang in technologie heeft de auto veel eenvoudiger en veiliger gemaakt. Hoge precisie-sensoren en apparatuur zijn beschikbaar die elke wijziging die plaatsvindt met het voertuig, waardoor de taak een stuk eenvoudiger dan voorheen maakt en meten. In het verleden, wanneer een persoon zijn auto teunt, waren er veel problemen, voornamelijk problemen met apparatuur, vloeistoflekken en verbrande motoren.

Nieuwe ontwikkelingen in technologie hebben deze problemen echter bijna geëlimineerd.

Car Tuning-software is een dergelijke vooruitgang. Er zijn eigenlijk veel auto-tuning-software op de markt, en een meerderheid van hen is eigenlijk goed. U vindt veel beoordelingssites en artikelen over deze tuning-software. U moet echter zeer voorzichtig zijn bij het selecteren van de juiste software. Sommige softwares zijn alleen bedoeld voor het afstemmen van een raceauto en zullen daadwerkelijk meer kwaad dan goed doen.

Voor de meeste mensen is het afstemmen van een auto gewoon een kwestie van het gebruik van een hoogwaardig luchtfilter en het vullen van de auto met hoogwaardige brandstof. Als deze twee eenvoudige stappen worden gevolgd, dan zou er niet veel van een probleem moeten zijn, en de aanpassingen zullen prima werken. Echter, voor andere mensen omvat autotuning een grote deal meer werk. Mensen die serieus zijn over het aanpassen van hun voertuigen, betalen vaak veel geld aan professionele technici die hen kunnen helpen bij hun inspanningen. Voor deze mensen kan het betalen voor een professionele tune-up-service uiteindelijk een verspilling van geld zijn, omdat de wijzigingen die ze uitvoeren, zelfs niet zo effectief zijn.

Gelukkig zijn er enkele manieren om de aanpassingen eenvoudig genoeg te maken, zelfs voor amateurs.

Een manier om auto tuning te doen met minder inspanning is om de aanpassingen in hoge versnelling uit te voeren. Dit betekent dat je sneller zou gaan dan de snelheidslimiet, zonder ooit in het hele versnelling te hoeven veranderen. Zodra je een bepaalde snelheid bereikt, heb je eenvoudigweg de kust tot je tot stilstand komt en dan teruggaat voor een andere hoge versnelling. Na deze tweede hoog tandwiel moet je auto goed geolied zijn, en je moet klaar zijn om in hoge versnelling naar voren te rollen.

Een andere manier om eenvoudige modificaties uit te voeren, is door de knoppen op uw stuurwiel te verbergen. Misschien denk je dat dit dwaas klinkt, maar je zou verbaasd zijn om hoe gemakkelijk het kan zijn om de instellingen op je remap te veranderen. Sommige mensen, die net aan de slag zijn in de auto-afstemming, zullen het hele stuurwiel remappen op basis van een favoriet voertuig, terwijl anderen eenvoudig de gevoeligheid van het wiel zullen veranderen. Deze eenvoudige wijzigingen, in combinatie met weergaven K-Suite Car Tuning-software, kunnen uw voertuig draaien van snotty naar glanzend in een mum van tijd.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance

Recommended Posts