Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij?

Dus je hebt besloten dat je je boerderij moet renoveren en opnieuw inrichten, een grote vraag is welke vloertegel moet ik kiezen? Idealiter zou u een kleur moeten kiezen die past bij uw algehele boerderijdecor (dwz stalkleuren, appel- of perzikrode stal, enz.). Er zijn echter nog veel andere factoren waarmee u rekening moet houden, zoals de staat waarin uw tegel zich bevindt (hoeveel spanen heeft deze?), Hoe gemakkelijk te reinigen is (heeft deze een antislipoppervlak?)

welke <a href=floor+tiles onberispelijk moet ik kiezen” style=”height:auto; width:auto; max-width:28% max-height:218px; margin:0px 10px;” align=”right”>

Laten we beginnen met de belangrijkste factor: uw tegel! Als je geluk hebt, kan je huidige boerderijvloer een paar van die zware betonnen platen aan, maar als je pech hebt, moet je misschien op zijn minst wat beton verscheuren om deze schoon te maken. Aangezien sommige tegels eigenlijk duurzamer zijn dan andere, wilt u misschien verschillende stijlen proberen om te zien welke het beste bij u past. Een donkerbruine tegel met veel karakter past bij een boerderij, terwijl een witte tegel met veel karakter er fantastisch uit zou kunnen zien op een moderne boerderij. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren en patronen als je liever voor iets uniekers gaat, maar houd er rekening mee dat als je tegel is geëtst, je dit type patroon misschien niet op je vloertegels kunt gebruiken. zonder de hele vloer te etsen.

Het schoonmaken van uw tegel kan zwaar werk zijn, vooral als u een oudere boerderij heeft. Vaak is er een speciaal schoonmaakmiddel nodig om het vet van de tegels te krijgen, en dit schoonmaakmiddel is meestal duur en moeilijk te vinden. Als uw tegel en voegmiddel echter verouderd zijn en u wilt dat deze er gewoon weer op zijn best uitziet, is een ouderwetse azijn- en wateroplossing ten zeerste aan te bevelen. In feite zijn deze oplossingen tegenwoordig zo goedkoop en gemakkelijk te vinden dat zelfs uw plaatselijke supermarkt er gewoonlijk een voorraad van heeft.

Bij sommige tegelreinigingsoplossingen hoeft u de tegel slechts kort in warm water te laten weken en daarna af te spoelen met koud water. Andere oplossingen moeten rechtstreeks met een spons of een schone handdoek worden aangebracht om het vuil uit uw voegmiddel te verwijderen. Houd er rekening mee dat tegels en voegmortel als lijm aan elkaar blijven plakken als u ze niet goed schoonmaakt. Als u per ongeluk een vuilvlek op een bijzonder hardnekkige plek krijgt, moet u meer dan één keer reinigingsmiddel aanbrengen om de vlekken te verwijderen. Zelfs een enkele vlek vuil is genoeg om uw tegel er voor zijn tijd oud uit te laten zien.

Als je nog steeds niet zeker weet welke vloertegels ik moet kiezen voor mijn boerderij, kun je altijd een uitstapje maken naar een plaatselijke winkel en hun advies vragen. De meeste gerenommeerde retailers zullen u graag enkele merken aanbevelen op basis van de kwaliteit van hun producten, de prijs en de hoeveelheid gedoe die ze doormaken om ervoor te zorgen dat uw tegels in de best mogelijke staat worden geleverd. Ze laten u ook graag de verschillende stijlen zien die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Het is altijd een goed idee om een idee te krijgen van de verschillende soorten tegels die momenteel op de markt zijn, zodat u het meest geschikte product voor uw huis kunt kiezen. Als u een grotere verscheidenheid aan opties heeft, kunt u een eleganter ontwerpschema maken.

Als u heeft besloten welke vloertegels u moet kiezen, kunt u deze rechtstreeks bij een tegelleverancier bestellen of bij u laten bezorgen. Een tegelbezorgservice is misschien duurder, maar het betekent meestal dat uw tegel snel en in onberispelijke staat aankomt. Als u echter een groot pakket wilt verzenden, is het de moeite waard om het werk professioneel te laten doen om ervoor te zorgen dat het in goede staat aankomt. Als u besluit om tegels naar u te laten verzenden, zorg er dan voor dat u een gerenommeerd bedrijf kiest dat gratis bezorging biedt en uw tegels retourneert als ze niet zijn zoals beschreven.

Link naar de website: https://www.retrotegels.nl/

Recommended Posts