Zet bestanden zeker over: 3 beste computerprogramma`s voor jullie delen van bestanden aan pc

Jullie kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer zouden moeilijk bestaat. Moderne gevarieerdheid biedt echter veel oplossingen. In die artikel leert u waarmee u zeker programma kiest om bestanden naar je computer betreffende te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u zouden zoeken en welke indien de drie beste word beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een exact virtuele dataroom -programma voor het op internet overzetten betreffende bestanden erbij kiezen, moet u ervoor verschillende kenmerken letten. Lees hier meer over.

Beveiliging

Dit zijn het eerste dat door je opkomt. We dan moet niet deze persoonsgegevens binnen handen vallen van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Elke -services die in dit artikel word beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot uw medewerkers geen toegang hebben tot uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp aan een bijzonder artikel, enig laat jullie de met specialist bestaat.

Gemak

Dit is een van de belangrijkste factoren bij het opgegeven kiezen met een -platform. Deze omvatten functies dit het is van gebruikers gemakkelijker beheersen maken:

Jouw gemak van het opslaan van bestanden – het moet jullie bestanden waarin u geïnteresseerd bent in een paar stappen vinden.

Gelegenheden om dossiers rechtstreeks in de repository erbij creëren. Door dit uit te voeren, worden dikwijls aanvullende medewerkers geïntegreerd.

U moet maximale controle bezitten over jouw verzenden of ontvangen betreffende bestanden.

Wanneer het bestand kan worden bewerkt, zullen het de geschiedenis met het bewerken zijn.

Het is erg geweldig als er in de pc-versie ook beslist mobiele versie komt.

Prijzen

Iedereen eis het leidend tarief selecteren met een goede prijs plus niet te veelvuldig betalen aan wat je niet met plan bent te gebruiken. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft gekregen en enkele niet.

Maximale grootte betreffende downloadbare bestanden

Het krijtwit dat dit cijfer toch wel anders bestaat in opslagservices. Ondertussen sommige de toestaan door bestanden van 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn verschillende beperkt tot en met slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jouw service met Apple zijn beschikbaar ervoor eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud is een pakket van alle Apple-services, dat niet slechts cloudopslag omvat, maar ook Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het leidend voordeel bestaan de express synchronisatie van bestanden aan alle iphone 4, waardoor zij snel toegankelijk zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen tussen Agenda, Notities en meerdere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk in.

Het platform kan daarnaast dienen indien een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de opslagmedium als server te benutten om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven bij gezinstoegang voor maximaal 5 personen, en dit moet winstgevend is.

Dropbox

Dropbox is absoluut van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jij heeft dikwijls coole tools die de arbied vereenvoudigen. Handige tips bij de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen u aanpassingsproces. Lees meer aan onboarding in uw applicaties bij dit beding.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om gelijktijdig te bewerken in 1 bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te zien en jullie prullenbak. Jij kunt verwijderde bestanden alsmede zien in uw map waarmee ze zijn voordat zijkant werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt sector uit met het Google-systeem, wat een snelle en gemakkelijke into met bestaat andere bureaus betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.